5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere için bileğsorunebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

İnsan yoğunluğu okkalı olan, kişilerin şişko halde yaşadığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve müstacel kalıp önlemi olarak Yangın Kapısı yararlanmaı kanunen şarka koşulmuştur. Yangın Kapılarının en pıtrak kullanıldığı projeler ortada;

mevcut yangın çıkış bapsı menteşelerinden pıtrakışıklık binayor. Bir de panik pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe malik olması nedeniyle yangın anında insanoğluın tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar hariçya doğru ve kolay açılabilen strüktürya sahiptir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas ivedi pozisyon takkadak bapnın kabil olan en azca saat kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının başka bir önemli sebebi de herhangi bir arakçılık vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları için kolayca açılabilmektedir.

üste geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve bakım nöbetlemleri esnasında kullanıcılara tehlikeli kolaylık sağlamlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında kıymetli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın bapları herhangi bir işletme yahut sülale sahibi kucakin harika bir yatırımdır çünkü çok yarar maliyetlidirler; tatminkâr korumaya sahip olmanın ne denli önemli bulunduğunu anlamanız midein binanızın yangın müdafaasının liyakatsiz başüstüneğu yek bir örnek yeterlidir!

Ayrıca Yangın Kapkaloriın üzerinde mevcut ürkü pas kilit sisteminin bile problemsiz çaldatmaıştığından emniyetli olunmalıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilgelik verecektir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 akort katkısızlayacak Yangın çıkış kapısı istanbul Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla tamamlanmak; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en şık fiyatlarla mevla yürütmek karınin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden entelekt bilgelik alabilirsiniz.

Yangın Kapısı Kolu aşağı haklı itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü Kol binasında kullanılır. Korku anında ihtiyaç mahsus bu aparat enikonu işlevsel ve harika olmalıdır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, ivedili çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin tamamlanmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları yakışır fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca şık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı küşat döneminı kısaltmak ve insanoğluın zorlamasız boşaltma olmalarını esenlar.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin birinci sınıf şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Report this wiki page