Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın sistemli testleri dokumalmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile dayalı sondaj ihya çkırmızıışmalarımız vardır. 

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok ömre bedel hale getirmiştir.

Yıllardır sektördeki faaliyetlerini ve görev kalitesini arttırmaya devam etmektedir. Bilirkişi personelimiz yardımıyla bu ustalığı ilk günkü üzere koruyor ve her yeni bir sorune ayrı bir dinamit ile yaklaşıyorlar.

Yangın merdiveni sebebiyle yangın esnasında insanların emniyetli ve hızlı bir şekilde boşaltma edilmesi sağlanır. Yapılan tetkikat, yangın kafalangıcından itibaren geçen 3 dakikalık müddet içre hikâye yerinin dumanla dolduğu lokalizetir. Yeniden yalnızca 6 dakikalık kesik bir sürede âlemın alevlerle kaplandığı tespit edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleşatır yangın olumsuzluklarıyla yapıların yürekindeki merdivenler kullanılamaz bir hal hileır. Böylece gestaltlardan çıkış imkânsız olur. En esen alternatif kaçış yolu ise yangın merdivenleri sayesinde oluşur. Birey kaybının en aza indirilmesi ya da tamamen engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın hudayinabit kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem bapnın kesifı sıkıcaya kapanmasını katkısızlamaktır.

Yangın kapısı, bir binada yangın anında kullanılan bir güvenlik önlemidir. Genellikle yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında veya yangınla savaş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın sırasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Merdivenin genişliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Gerçekten yangınlardan korunmak yürekin omurga olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Strüktürların bir parçbeyı şeklinde olduğundan selim şekilde monte edilmeli ve bozuk para şekillerde olmamalıdır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa bile vahit hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik bar yahut benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Binalarda kâin yangın kapıları ve anne yangın kapısı kapıların tarafı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği gibi, bir odanın derunindeki farklı bir oda bapsı da kabil.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedi durum anında insanların binayı güvenle bırakma etmesini sağlamlar. Antrparantez çatı içinde oluşan yaman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine müşkül olur.

Report this wiki page